1 oplossing, 1 ophaling voor al uw zendingen

De koerierdienst van ON TIME Logistics ontzorgt u van al uw shipments: nationaal, internationaal, groot & klein. Wij halen al uw zendingen in 1 keer op. Vervolgens zorgen wij voor de verzending in het meest optimale netwerk. Een deel van de leveringen doen we via ons eigen netwerk, maar we werken ook samen met de meest voorname nationale en internationale partners. Zo vertrekt een document naar Angola, met een andere partner dan een pallet naar Canada.

Wij kiezen de beste partij in functie van bestemming, volume, urgentie én natuurlijk de prijs. U kan via het klantenportaal meteen opvolgen hoe uw zending is vertrokken, met welke carrier, onder welk trackingnummer. Doordat we grote volumes bundelen en administratief perfect in orde aanleveren aan onze partners, hebben we gunstige tarieven. En, van dat voordeel mag u mee genieten. Dus, uw verzendingen regelen met On TIME Logistics is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam.

0

Internationale zendingen

0

Nationale zendingen

Onze koerierdiensten

Voor nationale zendingen werken wij samen met de verschillende carriers zoals DHL, TNT, UPS, PostNL … Dankzij deze samenwerking zorgen we voor de meest efficiënte oplossing voor uw zending. Wij kunnen voor u het meest efficiënte kanaal kiezen of u kan uw vaste voorkeur aangeven. Alles op maat, zoals u het wenst.

Uw internationale zendingen zijn bij ons in goede handen. Door onze samenwerking met verschillende carriers zoals DHL, TNT, UPS, … garanderen wij steeds de meest efficiënte oplossing voor uw opdracht. U maakt uw boekingen eenvoudig en uniform aan op het ON TIME online klantenportaal, en wij doen de rest. Uw koerier haalt de zendingen op met een ecologisch voertuig, wij maken uw shipment administratief tip top in orde voor een vlotte reis en u volgt alles op de voet in ON TIME online. Elke zending reist bovendien in het meest geschikte netwerk, zodat u voor elke markt met de beste partij samenwerkt. Zo straalt u een professioneel imago uit tot bij de klant in zijn lokale markt.

Enkele voorbeelden van wat u kan versturen:

Een e-commerce zending naar Nederland

Een staal versturen naar India

Een scheepsdocument naar Singapore

Een pallet naar Duitsland

Een pakje versturen naar Frankrijk

Voordelen van onze koerierdienst:

1 ophaling voor al uw zendingen: makkelijk, duurzaam en gunstig voor de mobiliteit

Geniet van een prijsvoordeel door onze bundeling van volumes

Uw zending vertrekt altijd in het meest optimale netwerk, in functie van bestemming, gewicht, tijd en prijs.

Uitgebreid netwerk van fietsen, brommers, (CNG)wagens & bestelwagens

Eenvoudige opvolging van de zending met track & trace

Wij maken uw internationale zendingen administratief perfect in orde voor een vlotte levering en douane-afhandeling

Mailing versturen?

Meerdere items te versturen? Wij helpen u graag! U kan de goederen bij ons laten leveren, wij verpakken en zorgen voor een efficiënte verzending & opvolging.  Zelf uw shipments klaarmaken? Geen probleem! Wij kunnen ook de labels aanleveren op basis van uw bestand, zodat u snel en eenvoudig alles kan klaarmaken.

Mailings regelen met ON TIME Logistics is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam.

Onze klanten getuigen

Heeft u nog een vraag over onze dienstverlening?

Neem vandaag nog contact op met ON TIME om uw noden te bespreken.

    Ontdek onze andere logistieke oplossingen