8 maart – Internationale vrouwendag

Dat de logistieke wereld een typische mannenwereld is,  behoort al even tot het verleden. Bij ON TIME is 39% van de werknemers een vrouw! Vandaag 8 maart vieren we ook bij ON TIME deze INTERNATIONALE VROUWENDAG en willen we graag enkele van onze topvrouwen in de kijker zetten.

Annemie is al bijna 20 jaar actief als dispatcher, en maakt al vanaf de start van ON TIME Logistics, het vroegere Asx-Ibeco deel uit van ons team. Ze komt elke dag van Deurne met de fiets én een brede glimlach naar het werk. Haar job bestaat uit het inplannen en regelen van routes voor onze koeriers. Alle koeriers kunnen bij onvoorziene omstandigheden bellen, en Annemie staat klaar om de zaken “in goede banen” te leiden.

Wat ze zo leuk vindt aan werken bij ON TIME is de werksfeer. Samen met de collega’s staat ze elke dag voor een nieuwe uitdaging om alles geregeld te krijgen voor het einde van de dag. Als het hectisch wordt is ze in haar element en presteert ze maximaal.

16 jaar geleden begonnen als brommerkoerier, zo groeide Priscilla uit tot een echte meerwaarde van het ON TIME Logistics-team. Momenteel werkt ze als kaai-expediteur, en rijdt door heel Vlaanderen om de juiste documenten bij de juiste personen te krijgen. Ze komt uit Zandvliet met haar geliefde bedrijfswagen tot in hier in Antwerpen en rijdt vervolgens naar bestemmingen in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Gent of elders in België.

Als kaai-expediteur zorgt ze samen met haar collega’s voor een correcte opvolging van al uw kaaiopdrachten. Het leukste aan de job vindt ze de variatie en ze geniet ook erg van de after work feestjes met de collega’s die hopelijk binnenkort weer kunnen. “Work hard play hard” is haar motto.

Dominique werkt al 13 jaar bij ON TIME als brommerkoerier. ON TIME, het vroegere Asx-Ibeco heeft ze leren kennen via vrienden en na positieve reacties heeft ze besloten om zelf als koerier aan het werk te gaan. Tot op heden heeft ze nog steeds geen spijt van haar beslissing. In haar job als brommerkoerier apprecieert ze het meest het voortdurende contact met mensen en het mobiele buitenwerken.

“Leuke collega’s, frisse lucht en contact met klanten is wat mij energie geeft om deze job te kunnen doen” – Dominique

Novi is 31, komt uit Merksem en werkt nu 1 jaar en 2 maanden bij ON TIME. Ondanks het soms hectische verloop van de dag geniet ze erg van de sociale contacten, frisse lucht en toffe collega’s.

“Mijn beste vriendin werkte al bij ON TIME en ze vertelde me telkens hoe fijn het is om als koerier te werken. Zonder er veel over te moeten nadenken heb ik gesolliciteerd en was ik aangenomen als fietskoerier. Ik heb het mij nog geen moment beklaagd. “ – Novi