Het verhaal achter

ASX-IBECO groeide in 30 jaar tijd uit tot een dynamisch koerierbedrijf met een sterke verankering in Antwerpen. Geïnspireerd door de behoeften van onze klanten werd een brede waaier aan logistieke diensten ontwikkeld. Van kaai-verificaties met een uniek 2u stadsnetwerk, internationale en nationale koerierdiensten, postverwerking tot visadesk voor reisvisums en legalisatie van documenten. Altijd gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie.

On Time Sprinter Service startte meer dan 20 jaar geleden als snelkoerier in Kortrijk. Kort daarna werd een 24 uur Benelux netwerk opgericht. Vandaag is dat uitgegroeid tot een veelzijdig netwerk dat pallets, lengte-zendingen, goederen op kapstok én colli’s in 1 beweging levert. Uitstekende service, oplossingen op maat en open communicatie zijn de ingrediënten voor de duurzame groei.

Om onze diensten verder uit te bouwen bundelen we onze krachten en worden we ON TIME Logistics.

Missie & Visie & Groei

Klanten logistiek ontzorgen met kwalitatieve diensten op een duurzame en efficiënte manier. Dat is onze missie en daardoor staat innovatie bij ons centraal. Met 1 ophaling voor al uw zendingen onderscheiden we ons in de markt en daarom noemen wij ons ‘uw logistieke connectie‘.

Wij geloven in de ON TIME-groeicirkels: Gepassioneerde medewerkers zorgen voor een uitstekende klantenbeleving en dit leidt tot duurzame groei.

ON TIME in cijfers

Hoofdkantoor te Antwerpen & Kortrijk
4 Distributiecentra’s

>2.500.000 Opdrachten per jaar:
elke 3 seconden een ophaling of levering!

156 Voertuigen: van fietsen tot vrachtwagens

0

Sprinters

0

Stadsopdrachten

0

Enveloppen

0

Visa

0

Kaaiopdrachten

Historiek

1977

Fusie

ASX-IBECO ontstaat in 1997 door de fusie van ASX en IBECO. 2 Antwerpse koeriersbedrijven bundelen de krachten om samen een performante stadskoerier uit te bouwen met kaaidiensten ter ontzorging van maritieme sector.

2006

Verhuis hoofdkantoor

In 2006 verhuist het hoofdkantoor naar de huidige locatie aan het Kattendijkdok, tussen het Havenhuis en het MAS.

2007

Participatie Meerderheidsaandeelhouder

Falcon Fund neemt een meerderheidsparticipatie om de groeiambities verder te ondersteunen op lange termijn.

2012

Vestiging Temse

Ons distributiecentrum van 3000m² in Temse wordt geopend. Het is gelegen aan de Jan de Malschelaan  nr. 14.

2013

Sprintdienst

De Sprintdienst wordt opgericht voor alle urgente, waardevolle en delicate zendingen.

2014

Verhuis distributiecentrum Antwerpen

Verhuis van het distributiecentrum Antwerpen naar Bredastraat nr. 147.

2015

Overname DVL

Sectorgenoot DVL wordt overgenomen en geïntegreerd om samen een efficiënt 2u stadsnetwerk uit te bouwen.

2016

AEO Gecertifieerd

Wij behalen ons AEO-certificaat (Authorized Economic Operator) in 2016. Het is een validatie van onze kwalitatieve aanpak met aandacht voor veiligheid en vaste procedures.

2017

www.visadesk.be

In 2017 wordt visadesk.be gelanceerd. Wij delen alle informatie om visa aan te vragen op een overzichtelijke manier via online boekingen.

2018

Oprichting SPRINTR

Als innovator in de markt neemt ASX-IBECO begin 2018 het initiatief om SPRINTR op te starten: een open platform dat zelfstandige koeriers verenigt en zo de markt efficiënter wil organiseren. Nutteloze lege kilometers zijn verleden tijd.

2018

On Time Sprinter Service

Om de diensten verder nationaal uit te bouwen wordt On Time Sprinter Service uit Kortrijk toegevoegd aan de groep. Het kwalitatieve 24u distributienetwerk én de sprinter services met concentratie in Kortrijk en Rotselaar zijn mooie aanvullingen aan de waaier van logistieke diensten.

2019

ON TIME Logistics

Ter uitbreiding van diensten bundelen ASX-IBECO en ON TIME Sprinter Service en worden ze ON TIME Logistics.